4 روش عرضه و فروش قارچ دکمه ای


  

1 - فروش قارچ بصورت فله

قارچ دکمه ای عموما به همین شیوه ارائه میشود .

قارچ بصورت فله در 3 درجه مختلف درجه بندی میشود

  1. *** قارچ فله درجه 1 :
    قارچ فله درجه یک شامل قارچهایی است که کلاهک آنها تخم مرغی است و پرده غشایی که پره های قارچ را میپوشاند کاملا سفت باشد و همچنین وقتی قارچ را میبریم پره های داخلی قارچ به رنگ صورتی باشد

    ویزیتور برای این قارچ تا جای ممکن بیشترین پول را میپردازد

    بالاترین قیمت فروش قارچ در بازار را به خود اختصاص میدهند و برای بسته بندی از این قارچها استفاده میشود


  2. ** قارچ فله درجه 2 :
    قارچی را درجه دو می نامیم که حالت تخم مرغی خود را از دست داده باشد . بالای کلاهک قارچ صاف میشود ، همچنین لایه محافظ پره های قارچ نیز شل میشود و با دست زدن به آن به راحتی دست در داخل آن فرو میرود .
    اگر پرده محافظ را جدا کنیم خواهیم دید که پره های قارچ رنگ صورتی خود را از دست داده و رنگ قهوه ای پیدا میکنند
    اما هنوز این قارچها کیفیت خود را حفظ کرده اند و معمولا در فروشگاهها به اسم قارچ با کیفیت به فروش میرسند
    این نوع قارچ به دلیل روند کم کیفیت شدن ارزش بسته بندی ندارد زیرا به محض بسته بندی پس از یک یا دو روز به قارچ درجه 3 تبدیل خواهد شد که باید به سرعت بفروش برود

    ویزیتور برای خرید این نوع قارچ با شما چانه خواهد زد و معمولا با چک از شما خرید میکند

    این قارچ با اینکه کیفیت پایین تری دارد و همچنین ماندگاری بسیار کمتری نسبت به قارچ درجه یک دارد اما باز هم با قیمت قارچ درجه یک بفروش میرسد

  3. * قارچ فله درجه 3 :
    این نوع قارچ دارای پره های قابل مشاهده است ، رنگ پره های قارچ به رنگ قهوه ای تیره تبدیل شده و سطح کلاهک آن صاف شده است و تقریبا به شکل یک چتر تبدیل شده است
    در ساخت اغلب فست فود ها از این نوع قارچ استفاده میشود که ظاهر مناسبی هم ندارد .
    این نوع قارچ نیز بسته بندی نمیشود زیرا به دلیل کیفیت کم ارزش بسته بندی ندارد

    هر قدر از این قارچ داشته باشید ویزیتور از شما خواهد خرید اما این شما هستید که ضرر میکنید زیرا با کمی دقت میتوانستید قارج خود را با قیمت بالاتری بفروش برسانید. این قارچ در بهترین حالت با یک سوم 3/1 قیمت بفروش میرسد

    این قارچ معمولا با کمی تفاوت قیمت نسبت به قارچهای دیگر از طرف ویزیتور به فروش میرسد

 

2 - فروش قارچ بسته بندی شده

از قارچهای درجه یک در بسته بندی استفاده میشود تا در فروشگاهها مدت زمان بیشتری ماندگاری داشته باشد.

اگر تصمیم به بسته بندی قارچ داشتید میتوانید ظروف مخصوص را تهیه کنید و قارچ های درجه یک خود را نیز را با اندازه و تناسب وزن مناسب در بسته بندی قرار دهید سپس بوسیله سلفون آن را بسته بندی کنید . در پایان برای مجاز بودن بسته بندی محصول کاری که عموما صورت میگیرد استفاده از لیبل های شرکتهایی است که مجوز بسته بندی و بهداشت دارند، البته اینکار از نظر قانونی مشکلاتی دارد

 با رعایت مسائل اخلاقی و انسانی از قارچهایی که با کیفیت و استفاده از سموم در آنها کمترین مقدار باشد استفاده کنید

قارچهای بسته بندی را بهتر است پس از برداشت به مدت 2 ساعت در دمای 4 درجه یخچال نگهداری و سپس بسته بندی کنیم تا رشد کمتری داشته باشند.

در بسته بندی قارچها میتوانیم آنها را بصورت ورقه ای هم عرضه کنیم.

 

 

3 - ترشی قارچ

برای ترشی قارچ بیشتر از قارچهایی که برای تنک کردن برداشت شده استفاده کنیم.

اگر با تنک کردن آشنایی ندارید توضیح مختصری ارائه میکنم

در کمپوستها معمولا تعدادی قارچ به صورت خوشه ای رشد میکنند که اگر به همین شکل رها شوند حتما تمامی خوشه بی کیفیت خواهد شد.

اما کاریکه انجام میشودجدا کردن تعدادی از این قارچها در کوچکی از داخل خوشه برای رسیدن اکسیژن به دیگر قارچهاست. پس ما تعدادی قارچ کوچک خواهیم داشت که برای فروش هم مناسب نیستند و همچنین اگر خریداری داشته باشد به دلیل وزن کمشان برایمان چندان سودی نخواهند داشت بنابراین بهترین گزینه ساخت ترشی از این قارچهاست . ضمنا این قارچها بسیار مناسب برای استفاده در سوپ هستند.

 

4 - قارچ خشک شده

یکی دیگر از روشهای نگهداری قارچ برای طولانی مدت خشک کردن قارچ است. پودر قارچ یکی دیگر از سودده ترین محصولات قارچ است

فرض کنید شما به محل عرضه قارچ دور هستید و این امکان که هر روز برای فروش قارچ اقدام کنید ندارید . بنابراین باید یک گزینه دیگری را انتخاب کنیم تا محصولمان از دست نرود، راهی که داریم پودر کردن قارچ است که اتفاقا امکان صادرات آن نیز وجود دارد

قارچ پودر شده در صنایع غذایی خصوصا غذا های آماده مصرف زیادی دارد

قارچها 90% از وزنشان آب است! و خشک کردن قارچ یعنی کم شدن 90% از وزن قارچ تولید شده ، پس اگر یک کیلو قارچ را خشک کنیم 100 گرم پودر قارچ خواهیم داشت که نگهداری راحتتر و مدت زمان بیشتر که  فضای کمتری را اشغال خواهد کرد.

 

 نمونه قفسه بندی سالنهای پرورش قارچ دکمه ای 2

نمونه قفسه بندی سالنهای پرورش قارچ دکمه ای

نمونه درب سالنهای پرورش قارچ دکمه ای   

   + فرید معصومی - ۳:٥٦ ‎ب.ظ ; شنبه ٤ آذر ۱۳٩۱