بلانچ (بلانچینگ) و افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای


  

 

بلانچ کردن قارچ به عمل نیم پز کردن قارچ گفته میشود

پس از بلانچ کردن، میتوانیم آنرا به مدت زیادی در یخچال و فریزر نگهداری کنیم و خصوصا پس ار خارج کردن فریزر تغییر طعم بسیاری کمی را شاهد خواهیم بود.

این مطلب به درخواست دوستان در بخش نظرات ارائه میگردد

برای بلانچینگ قارچ دکمه ای طبق دستور العمل زیر اقدام میکنیم

1 - نخستین قدم تمیز کردن قارچ با یک فرچه بسیار نرم است . معمولا پس از برداشت قارچ خصوصا در مورد قارچهای درجه 2 و 3 مقداری خاک پوششی روی کمپوست در زیر کلاهک قارچ انباشته میشود که بهتر است آنها را پیش از بلانچ کردن پاک کنید.

قارچ را در زیر آب سرد میگیریم و بوسیله فورچه نرم اقدام به تمیز کردن آن میکنیم و حتما میدانید که فشار بیش از حد به قارچ منجر به کبود شدن محل بر روی کلاهک خواهد شد پس از فشار وارد کردن خودداری نمایید

 

2 - میتوانیم پیش از بلانچ کردن ، قارچ را به قطعات مورد نظر تقسیم کنیم یا حتی ورقه  کنیم

3 - متناسب با مقدار قارچی که مایلیم استفاده کنیم قابلمه ای انتخاب و آنرا پر از آب میکنیم . البته باید آب به مقداری در قابلمه ریخته شود که پس از فرو کردن قارچها در داخل آب در حال جوش ، حالت قل زدن آب از بین نرود

 

4-  نصف قاشق چایخوری آبلیمو یا اسید سیتریک (جوهر لیمو) به داخل آب در حال جوش میریزیم

5 - ترجیحا قارچها را داخل یک آبکش فلزی میریزیم

اگر قارچها را تکه تکه کرده اید آبکش حاوی قارچها را به مدت 3 دقیقه در داخل آب در حال جوش قرار میدهیم و در صورتی که قارچها به صورت سالم استفاده میشود 3 دقیقه و 30 ثانیه آنها را در داخل آب جوش قرار دهید

6 - پس از این زمان قارچها را به سرعت به داخل آبکش حاوی آب یخ فرو میکنیم و پس از خنک شدن، قارچهای بلنچ شده را بوسیله دستمالی نرم، خشک میکنیم البته به شرط وارد نکردن فشار، قارچها را  به آرامی خشک میکنیم

 

7- این مرحله را میتوان انجام نداد زیرا مراحل کامل شده است اما گاهی قارچها را یکبار دیگر البته اینبار با فقط 10 الی 15 ثانیه فرو بردن قارچها در آب جوش و دوباره سرد کردن قارچها انجام میشود که کاملا اختیاری است

 

نکته : در برخی منابع از نمک در بلنچ کردن استفاده میشود اما در اینجا ما از آبلیمو استفاده کرده ایم . استفاده از آبلیمو در بلانچ کردن قارچ به دلیل این است که آبلیمو از تغییر رنگ قارچ جلوگیری میکند و آبلیمو در اینجا کفایت میکند

 

» توجیه اقتصادی و سود در سرمایه گذاری پرورش قارچ::

» نکات ضروری بهداشتی در پرورش قارچ::

» *** همه چیز درباره رافلینگ::

» شبیه ساز پرورش قارچ (نسخه آزمایشی رایگان)  ::

» روشهای جذب مشتری جدید و حفظ مشتری های قدیمی قارچ::

» 4 روش عرضه و فروش قارچ دکمه ای::

» ترفندی برای قفسه های با عرض بیش از 80 سانت::

» اطلاعات مورد نیاز برای یک تولید کننده قارچ چیست ؟::

» پاسخ به نظرات و پرسشها در مورد قارچ دکمه ای تا تاریخ 7/4/1391 خرداد::

» نحوه تشخیص کامل قارچهای سمی و خوراکی::

» روشهای معمول کشت انواع قارچ::

» جایگزین پیت در خاک پوششی (تحقیق)  ::

» از چه روشهایی برای گرم کردن سالن های قارچ میتوانیم استفاده کنیم::

 

پرورش قارچ دکمه ای در اینترنت رایگان ژرورش قارچ در وبلاگ تولید قارچ دکمه ای قارچ صدفی آموزش آنلاین رایگان مجانی کاشت قارچ در منزل در سالن سوله کمپوست آماده کاشت قارچ بذر قارچ  خاک پوششی قارچ فرمالین و ابزار و قفسه بندی های لازم برای شروع تولید قارچ سی دی و دی وی دی های آموزش قارچ به همراه فیلم های آموزشی کاشت قارچ با کیفیت بالا HD , DVD , CD مهندسین انجمن قارچ ایران سوله و عایقکاری های لازم و جوشکاری قفسه پمپ آب و لوله کشی تولید قارچ سم های جلوگیری از آلودگی و تصاویر انواع آلودگی قارچ دکمه ای باکتریایی، مایکاگن یا ماکوگن با سموم قارچ کش از بین بردن آلودگی ها مثل کاربندازیم دیازینون حشره کش ها و مبازره با کپک از جمله کپک سبز دیازینون، آبامکتین،بوتاکلر،دسیس،بیسکایا، رانداپ،کنف یدور،کاپتان و.سموم حشره کش ،سموم قارچ کش،سموم علف کش،سموم کنه کش ،سموم موش کش سموم گیتی شیمی سهند سموم گل سم گرگانسموم بایر آلمان سموم شیمیاگرو یزد سموم مشکفام فارس سموم رجا شیمی سموم شیمی کشاورز آریا شیمی سم کشاورزی،سموم کشاورزی، سموم نباتی، انواع سموم کشاورزی، قیمت سموم کشاورزی، شرکتهای تولید سم، سمپاشی ،سم علف کش ،سم کنه کش، سم حشره کش، سم قارچ کش ،سم موش کش ،سم سوسک ،دیازینون ،دفع آفات نباتی ،دفع آفات  دیازنون مالاتیون لِندین سِوین – اسم تجاری ( کارباریل ) – برای مبارزه با حلزون و کرم برگ خوار تیونازین آترازول پِری میفوس مِتیل گوزاتیون که ضدعفونی سطح بسترهای کمپوست و کنترل حشرات به کار می رود کنه کُش ها نیسرون آبامِکتین نئورون – اسم ایرانی برو مو پُروپیلات اورتوس یار خوب است تترادیفون قارچ کُش ها زینِب کاپتان مانکوزب بنومیل کاربندازیم باوِستین مانِب کار بکسین تیابندازول پُرُ کُلُراز منگنز مگس های قارچ خور نماتد کنه بیماری ها شامل بیماری های قارچی ورتیسیلیومی، مایکوگن، دنپلان، کپک تار عنکبوتی و انواع کپک ها بیماری های باکتریایی قهوه ای باکتریایی ویروسی ویروس ایکس بیماری های فیزیولوژیک کمبود مواد غذایی، بالا بودن دی اکسید کربن، دمای بالا و تهویه کمچ طلایی کمپوست و آموزش رایگان آنلاین با تصاویر قارچ

 

   + فرید معصومی - ۱٠:٢٥ ‎ب.ظ ; سه‌شنبه ٥ دی ۱۳٩۱