پخت انواع غذا با قارچ 1


قارچ سرشار از ویتامین و پروتئین است و نظریه های بر ضد سرطان بودن قارچ مطرح شده . در ادامه مطلب پخت انواع غدا با قارچ توضیح داده شده

قارچ خوراکی دکمه ای . وبلاگ قارج طلایی


خواص متنوع قارچ های خوراکی به گونه ای است که می توان آنها را به عنوان یکی از مواد خوراکی غنی در برنامه غذایی گنجاند. پژوهشگران اعلام کردند قارچ خوراکی چه به صورت خام و چه پخته مملو از انواع فیبرهای لازم برای بدن است. همچنین قارچهای خوراکی حاوی انواع کربوهیدراتها نظیر نشاسته هستند. این قارچ ها نیز دارای مقادیری قند بوده که بخشی از آن قابل جذب است و بقیه آن به رشد باکتری های مفید در راست روده کمک می کند. قارچ سرشار از مواد لازم برای بدن است به همین دلیل در مطلب زیر 16 نوع غذا که با قارچ تهیه می شود را آموزش می دهیم.

  1.  طرز تهیه غذا با قارچ خشک: ابتدا قارچ خشک را به مدت دو ساعت در آب ولرم خیس می دهیم تا آب از دست رفته را به دست آورد و سپس از آن برای تهیه انواع غذاها مانند سوپ، خورشت قیمه و کرفس، پیتزا، قارچ پلو، و غیره استفاده می کنیم.
  2. پیتزا قارچ: خمیر پیتزا را پهن کرده به سطح آن سس گوجه می زنیم، یک عدد پیاز رنده شده، مقداری قارچ صدفی، یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده، دو قاشق چایخوری پودر آویشن (اورگانو) نمک و فلفل به مقدار دلخواه را تفت داده روی خمیر می ریزیم به طوریکه تمامی سطح خمیر پر شود سپس داخل فر گذاشته پانزده دقیقه بعد از فر در آورده و سطح آن را پنیر پیتزا می پاشیم و به مدت پنج دقیقه داخل فر می گذاریم در صورت تمایل می توان در موارد بالا از گوشت چرخ کرده و یا سوسیس و کالباس نیز استفاده کرد.
  3. شنیسل قارچ صدفی: زرده و سفیده تخم مرغ را خوب هم زده صفحه قارچ را داخل آن می غلطانیم سپس با پودر سوخاری آغشته کرده 10 دقیقه منتظر می مانیم تا آب پس دهد. سپس داخل روغن داغ به اندازه ای که رنگ آن طلایی شود سرخ می کنیم.
  4. کباب قارچ: ابتدا صفحه قارچ را با مقدار کمی روغن مایع یا چربی گوسفند چرب کرده و کمی نمک و فلفل و پیاز رنده شده و آبلیمو به آن اضافه می کنم سپس روی سیم توری پهن کرده و با حرارت ملایم گاز یا زغال به مدت کوتاه کباب می کنیم. 
  5. املت قارچ: مقداری قارچ را با یک عدد پیاز خرد شده در روغن تفت می دهیم هنگامی که قارچ ها در شرف پخته شدن بود مقداری گوجه فرنگی خرد شده و چند عدد تخم مرغ را به آن اضافه می نماییم و پس از افزودن نمک و ادویه جات املت آماده می شود.
  6. قارچ سرخ شده: قارچ ها را در روغن کم (ترجیحا کره) به مدتی که رنگ آن طلایی شود سرخ کرده و به آن نمک، جعفری، سیر رنده شده و آبلیمو اضافه می کنیم و به حالت گرم صرف می نماییم.
  7. خورشت قیمه قارچ: خورشت قیمه را بدون گوشت آماده می نماییم، یک ربع قبل از آماده شدن قارچ های خرد شده را به آن افزوده و در صورت تمایل برای این که خورشت طعم گوشت بدهد مقداری دنبه نیز به آن می افزاییم و منتظر می مانیم تا غذا آماده شود در انتها روی خورشت را با مقداری سیب زمینی سرخ شده می پوشانیم.
  8. سوپ قارچ: مقدار لازم قارچ را با یک عدد سیب زمینی و یک عدد پیاز متوسط خرد کرده و همراه با دو لیوان آب یا آب گوشت روی اجاق می گذاریم تا کاملا بپزد سپس مقداری ورمیشل، هویج، نمک، فلفل، آبلیمو به آن می افزاییم تا حدود ده دقیقه بجوشد. سوپ آماده است.
  9. شامی قارچ: 300 گرم قارچ چرخ کرده را با 150 گرم آرد نخودچی، دو عدد تخم مرغ، یک عدد پیاز رنده شده و به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و جوش شیرین مخلوط کرده و بعد به قطعات کوچک تقسیم نموده و سپس سرخ می کنیم. ساقه های قارچ که دیر پزتر هستند می تواند ماده اولیه جایگزین گوشت چرخ کرده در انواع غذاها باشد.
  10. خوراک قارچ: دو عدد سیب زمینی متوسط را خرد کرده با روغن تفت می دهیم و قبل از سرخ شدن 300 گرم قارچ و دو عدد فلفل دلمه ای خرد شده را داخل آن ریخته و تفت می دهیم و مقداری پیاز داغ، زردچوبه، نمک، فلفل و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن می افزاییم بعد سه عدد تخم مرغ و در صورت نیاز کمی سیر روی آن می ریزیم بعد از مدت کوتاهی غذای ما آماده است. 
  11. آبگوشت قارچ: کلیه موادلازم جهت پخت آبگوشت را آماده ساخته و مقدار کمی چربی گوسفند را به آن اضافه کرده و بجای گوشت از قارچ استفاده می نماییم توضیح اینکه حدود سی دقیقه قبل از برداشتن آبگوشت قارچ را با آن مخلوط می کنیم.
  12. سالاد قارچ: 200 گرم قارچ را به مدت 10 دقیقه می جوشانیم بعد از سرد شدن تکه تکه کرده و با گوجه فرنگی، خیار و فلفل دلمه ای خرد شده مخلوط کرده و فلفل و نمک و سس مایونز یا آبلیمو به آن اضافه می نماییم. سالاد آماده است.
  13. کتلت قارچ: 300 گرم قارچ چرخ کرده را با دو عدد سیب زمینی رنده شده و دو عدد تخم مرغ و مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و جوش شیرین مخلوط کرده و داخل تابه با روغن سرخ می نماییم.
  14. طرز تهیه شامی با استفاده از پودر قارچ: ابتدا 25 گرم پودر قارچ (معادل نصف استکان) را با یک استکان آب مخلوط کرده به مدت دو ساعت کنار می گذاریم تا خوب آب جذب کند سپس به آن یک عدد پیاز رنده شده، یک استکان آرد نخود چی و دو عدد تخم مرغ اضافه کرده خوب هم می زنیم و به آن به مقدار لازم ادویه، پودر آویشن و نصف قاشق چایخوری جوش شیرین را اضافه می کنیم و سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.
  15. ترشی قارچ صدفی: ابتدا قارچ ها را به مدت 10 دقیقه در آب جوشانده و بعد آب آن را دور می ریزیم و قارچ ها را داخل یک آبکش پهن می کنیم تا آب اضافی را از دست بدهد، سپس به ازای هر یک کیلو قارچ، یک لیتر سرکه، 50 گرم شکر، 100گرم نمک، چندعدد فلفل سیاه نکوبیده و چندعدد برگ بو را با هم مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه می جوشانیم.
  16. مربای قارچ: قارچ ها را به مدت 10 دقیقه می جوشانیم و آب آن را دور ریخته و در یک آبکش پهن می کنیم تا آب اضافی را از دست بدهد. سپس به ازای هر یک کیلو قارچ، یک و نیم کیلو شکر اضافه کرده و به مدت دو ساعت صبر می کنیم تا قارچ ها آب پس بدهند سپس روی شعله کم، شربت آن را قوام می آوریم و چند دقیقه قبل از برداشتن مربا به آن دو قاشق مرباخوری آبلیمو می افزاییم.
  17.  کباب قارچ با طعم قلوه : ابتدا قسمت صفحه ای قارچ را با مقدار کمی روغن مایع چرب نموده و کمی نمک و فلفل به آن اظافه میکنیم. سپس روی سیم طوری پهن کرده و با حرارت ملایم گاز و یا زغال به مدت کوتاه کباب می کنیم. 
  18. کباب قارچ با طعم جوجه کباب : ابتدا قسمت صفحه ای قارچ را با مقدار کمی روغن مایع ویا چربی گوسفند چرب نموده و کمی نمک و فلفل ، پیاز رنده شده بعلاوه آبلیمو به آن اظافه می نماییم و سپس با حرارت ملایم گاز ویا زغال کباب می کنیم. 
  19. شینسل قارچ با طعم مرغ سوخاری : تخم مرغ را خوب هم زده صغحه قارچ را در آن می غلتانیم سپس با پودر سوخاری آغشته کرده و به مدت نیم ساعت در همین حالت نگه می داریم و بعد داخل روغن به اندازه ای که رنگ آن طلایی شود سرخ می کنیم و در صورت عدم دسترسی به پودر سوخاری ، آرد سفید ، زردچوبه ، نمک و فلفل و تخم گشنیز سائیده شده را با هم مخلوط کرده بجای پودر سوخاری از آن استفاده کرد. 
  20.  خوراک قارچ : دو عدد سیب زمینی متوسط را خرد کرده با روغن تفت می دهیم قبل از سرخ شدن مقدار 300 گرم قارچ و دو عدد فلفل دلمه ای را داخل آن ریخته تفت کامل می دهیم و مقداری پیاز داغ و زرد چوبه و نمک و فلفل و یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن اظافه می کنیم و بعد 3 عدد تخم مرغ و در صورت نیاز کمی سیر روی آن می ریزیم بعد از مدت کوتاهی حرارت دادن غذای ما آماده خوردن می باشد. 
  21. سوپ قارچ : یکصد گرم قارچ را با یک عدد سیب زمینی و پیاز متوسط خرد کرده ، همراه با دو لیوان آب بار می گذاریم تا کاملا بپزد. سپس مقداری ورمیشل ، هویچ رنده شده ، نمک ، فلفل و آبلیمو را به آن اظافه می کنیم تا حدود 15 دقیقه بجوشد تا سوپ آماده شود. (بدون استفاده از روغن) 
  22.  قارچ سرخ شده : قارچ دسته یا قاچ شده را با کره یا روغن سرخ کرده و به آن نمک ، جعفری ، سیر رنده شده و آبلیمو اظافه می کنیم و به حالت گرم مصرف می کنیم.

 نحوه تشخیص جریان و سرعت هوا در سالن تولید قارچ

 تصاویری از سالن پرورش قارچ دکمه ای-کاربران وبلاگ (بوشهر شهرستان تنگستان-اهرم 

پرورش قارچ دکمه ای در یزد

نکات مهم در ماندگاری قارچ پس از برداشت و حین تولید

 

پرورش قارچ دکمه ای در اینترنت رایگان ژرورش قارچ در وبلاگ تولید قارچ دکمه ای قارچ صدفی آموزش آنلاین رایگان مجانی کاشت قارچ در منزل در سالن سوله کمپوست آماده کاشت قارچ بذر قارچ  خاک پوششی قارچ فرمالین و ابزار و قفسه بندی های لازم برای شروع تولید قارچ سی دی و دی وی دی های آموزش قارچ به همراه فیلم های آموزشی کاشت قارچ با کیفیت بالا HD , DVD , CD مهندسین انجمن قارچ ایران سوله و عایقکاری های لازم و جوشکاری قفسه پمپ آب و لوله کشی تولید قارچ سم های جلوگیری از آلودگی و تصاویر انواع آلودگی قارچ دکمه ای باکتریایی، مایکاگن یا ماکوگن با سموم قارچ کش از بین بردن آلودگی ها مثل کاربندازیم دیازینون حشره کش ها و مبازره با کپک از جمله کپک سبز دیازینون، آبامکتین،بوتاکلر،دسیس،بیسکایا، رانداپ،کنف یدور،کاپتان و.سموم حشره کش ،سموم قارچ کش،سموم علف کش،سموم کنه کش ،سموم موش کش سموم گیتی شیمی سهند سموم گل سم گرگانسموم بایر آلمان سموم شیمیاگرو یزد سموم مشکفام فارس سموم رجا شیمی سموم شیمی کشاورز آریا شیمی سم کشاورزی،سموم کشاورزی، سموم نباتی، انواع سموم کشاورزی، قیمت سموم کشاورزی، شرکتهای تولید سم، سمپاشی ،سم علف کش ،سم کنه کش، سم حشره کش، سم قارچ کش ،سم موش کش ،سم سوسک ،دیازینون ،دفع آفات نباتی ،دفع آفات  دیازنون مالاتیون لِندین سِوین – اسم تجاری ( کارباریل ) – برای مبارزه با حلزون و کرم برگ خوار تیونازین آترازول پِری میفوس مِتیل گوزاتیون که ضدعفونی سطح بسترهای کمپوست و کنترل حشرات به کار می رود کنه کُش ها نیسرون آبامِکتین نئورون – اسم ایرانی برو مو پُروپیلات اورتوس یار خوب است تترادیفون قارچ کُش ها زینِب کاپتان مانکوزب بنومیل کاربندازیم باوِستین مانِب کار بکسین تیابندازول پُرُ کُلُراز منگنز مگس های قارچ خور نماتد کنه بیماری ها شامل بیماری های قارچی ورتیسیلیومی، مایکوگن، دنپلان، کپک تار عنکبوتی و انواع کپک ها بیماری های باکتریایی قهوه ای باکتریایی ویروسی ویروس ایکس بیماری های فیزیولوژیک کمبود مواد غذایی، بالا بودن دی اکسید کربن، دمای بالا و تهویه کمچ طلایی کمپوست و آموزش رایگان آنلاین با تصاویر قارچ

 

   + فرید معصومی - ٢:٥٠ ‎ب.ظ ; یکشنبه ۳٠ خرداد ۱۳۸٩