دقیقترین شیوه اندازه گیری دما در تولید قارچ دکمه ای


در پرورش قارچ دکمه ای همانطور که قبلا هم گفته شده ، معیار ما دمای سالن نیست

دمای سالن پرورش قارچ میتواند با باز و بسته کردن درب سالن بسرعت سرد یا گرم شود و یا دماسنج ما در اثر برخورد باد و به دلیل مرطوب بودن سطح دماسنج ، دمای نادرستی را نمایش دهدhttp://goldmushroom.persianblog.ir

تولید کنندگان با تجربه در تولید قارچ معیارشان دمای کمپوست است

دمای کمپوست با سرعت کمی تغییر میکند و متاثر از نوسانات دمایی زودگذر سالن نیست پس در خصوص کنترل دما کمک بیشتری به ما میکند

اما در اندازه گیری دمای کمپوست معیار مهم اندازه گیری دمای مغز کمپوست است نه حاشیه های کمپوست ، دماسنج میله ای باید دقیقا در وسط کمپوست و با نصف ارتفاع کمپوست به آن وارد شود

دلیل اینکه دماسنج باید به مغز کمپوست نزدیک باشد اندازه گیری بیشترین دمای موجود در کمپوست است زیرا لبه های کمپوست قارچ دکمه ای (خصوصا کمپوست بلوکی مورد نظر ماست) به دلیل تماس با باد و هوای سالن همیشه دمایی کمتر نسبت به مغز کمپوست را دارا هستند 

حفره ای که در کمپوست ایجاد میشود نباید حفره ای با قطر بیشتر از دماسنج شود زیرا دمای صحیح فقط در تماس سطح به سطح دماسنج با کمپوست ایجاد میشود

تقریبا باید در تمامی طبقات در کمپوستها دماسنج داشته باشیم تا با کنترل سیرکوله سالن امکان کنترل دمای کلیه کمپوستها ایجاد شود

 

 ۸۰۰ تن به ظرفیت تولید قارچ دکمه‌ای در استان مرکزی افزوده می‌شود-تاریخ: ۲۲/آذر/۱۳

افتتاح پنچمین واحد پرورش قارچ خوراکی در روستای زاویه سادات خلخال 16/9/93

افتتاح پنچمین واحد پرورش قارچ خوراکی در روستای زاویه سادات خلخال 16/9/93

تولید قارچ در لارستان 17/9/1393   

   + فرید معصومی - ۱۱:٠۱ ‎ب.ظ ; سه‌شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٢