تولید بیش از 200 تن قارچ خوراکی در شهرستان آمل


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از پرورش و تولید بیش از دویست تن قارچ خوراکی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش ایلنا از آمل، سید مرتضی امینی طی گفتگویی اظهار داشت: سالانه بیش از دویست تن انواع قارچ خوراکی در شهرستان آمل پرورش، تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه قارچ خوراکی از نوع دکمه ای و صدفی است افزود: برداشت قارچ خوراکی در سال به 4 الی 5 دوره می رسد.

امینی در پایان از فعالیت دوازده نفر بهره بردار خانگی و صنعتی در این حرفه خبر داد.

   + فرید معصومی - ۱٠:٢٥ ‎ب.ظ ; یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳٩۳