۸۰۰ تن به ظرفیت تولید قارچ دکمه‌ای در استان مرکزی افزوده می‌شود-تاریخ: ۲۲/آذر/۱۳


علی اصغر زارعی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به تعداد کارگاه‌های فعال و در حال ساخت در استان اظهار داشت: تا سال گذشته 15 سالن پرورش قارچ دکمه‌ای در استان مرکزی فعال بودند که امسال نیز4 واحد در حال ساخت به‌زودی به این تعداد اضافه شده و ظرفیت تولید قارچ دکمه‌ای در استان 2160 تن در سال می‌رسد.
وی افزود: بیشترین مقدار تولید در استان در شهر ساوه بوده که 3 کارگاه فعال در زمینه تولید قارچ دکمه‌ای در شهرستان مشغول به فعالیت هستند.
زارعی تصریح کرد: در شهرستان اراک 1 کارگاه فعال، در ساوه 3 کارگاه، در تفرش 2 کارگاه یکی فعال و دیگری غیرفعال، در آشتیان 1 کارگاه و در محلات نیز 1 کارگاه فعال داریم که بقیه کارگاه‌‌ها نیز در سطح استان مشغول به فعالیت هستند.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به ظرفیت تولید در هر متر مربع در استان مرکزی گفت: طبق آمار سال گذشته، در حال حاضر در هر متر‌مربع 20کیلوگرم قارچ دکمه‌ای در کارگاه‌های تولید قارچ در سطح استان تولید می‌شود که پیش‌بینی‌ می‌شود با افزایش سطح تولید و اضافه شدن 4 کارگاه دیگر، این مقدار نیز در هر مترمربع افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: طبق آمار سال گذشته در استان‌مرکزی 15 کارگاه موجود ظرفیت اسمی 2هزار 545 تن در سال دارند و از این تعداد کارگاه سالانه 1360 تن قارچ دکمه‌ای تولید می‌شود.
زارعی تصریح کرد: شهرهای ساوه، آشتیان، تفرش، اراک، محلات، شازند، خنداب، خمین و زرندیه از شهرستانهای فعال در زمینه تولید قارچ دکمه‌ای هستند.

   + فرید معصومی - ۱٢:٢٢ ‎ب.ظ ; شنبه ٢٢ آذر ۱۳٩۳