تولید ۱۰درصد قارچ استان در یک واحد تولیدی قارچ در برخوار


به گزارش چشم برخوار، کارشناس مسوول بخش قارچ های خوراکی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: پیش ازاین تنها در کشور قارچ دکمه ای با رقم سفید تولید می شد که با ورود بذر قارچ قهوه ای ازخارج زمینه تولید انبوه آن در اصفهان فراهم شد.
محسن شاه طالبی افزود: نخستین کارگاه پرورش قارچ دکمه ای قهوه ای در ۱۸ سالن تولید با ظرفیت تولید ماهانه ۳۰ تن در شهرستان برخوار راه اندازی شده است.

 

قارچ دکمه ای




تولید کننده قارچ دکمه ای قهوه ای ، ماندگاری دوبرابری درمقایسه با قارچ سفید وکیفیت بالا ، طعم مطلوب ، خواص دارویی بالاتر از مزایای کشت این نوع محصول پروتئینی است.
محسن الماسی ، کمک به عملکرد منظم قلب ، تقویت سیستم دفاعی،کاهش فشار خون ، کاهش وزن و قند خون بیماران دیابتی از قابلیت های این نوع قارچ درمقایسه با قارچ های سفید برشمردو افزود: این و احد تولیدی قادر به عرضه حدود ۱۰ درصد از قارچ تولیدی استان اصفهان است.
استان اصفهان باتولید سالانه بیش از ۱۰ هزارتن قارچ دکمه ای و ۵۰ تن قارچ صدفی سومین تولید کننده این محصول پروتئینی درکشور است.

   + فرید معصومی - ٦:٢۸ ‎ق.ظ ; پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۳٩٥