دقیقترین شیوه اندازه گیری دما در تولید قارچ دکمه ای

در پرورش قارچ دکمه ای همانطور که قبلا هم گفته شده ، معیار ما دمای سالن نیست

دمای سالن پرورش قارچ میتواند با باز و بسته کردن درب سالن بسرعت سرد یا گرم شود و یا دماسنج ما در اثر برخورد باد و به دلیل مرطوب بودن سطح دماسنج ، دمای نادرستی را نمایش دهدhttp://goldmushroom.persianblog.ir

تولید کنندگان با تجربه در تولید قارچ معیارشان دمای کمپوست است

دمای کمپوست با سرعت کمی تغییر میکند و متاثر از نوسانات دمایی زودگذر سالن نیست پس در خصوص کنترل دما کمک بیشتری به ما میکند

اما در اندازه گیری دمای کمپوست معیار مهم اندازه گیری دمای مغز کمپوست است نه حاشیه های کمپوست ، دماسنج میله ای باید دقیقا در وسط کمپوست و با نصف ارتفاع کمپوست به آن وارد شود

دلیل اینکه دماسنج باید به مغز کمپوست نزدیک باشد اندازه گیری بیشترین دمای موجود در کمپوست است زیرا لبه های کمپوست قارچ دکمه ای (خصوصا کمپوست بلوکی مورد نظر ماست) به دلیل تماس با باد و هوای سالن همیشه دمایی کمتر نسبت به مغز کمپوست را دارا هستند 

حفره ای که در کمپوست ایجاد میشود نباید حفره ای با قطر بیشتر از دماسنج شود زیرا دمای صحیح فقط در تماس سطح به سطح دماسنج با کمپوست ایجاد میشود

تقریبا باید در تمامی طبقات در کمپوستها دماسنج داشته باشیم تا با کنترل سیرکوله سالن امکان کنترل دمای کلیه کمپوستها ایجاد شود

 

 ۸۰۰ تن به ظرفیت تولید قارچ دکمه‌ای در استان مرکزی افزوده می‌شود-تاریخ: ۲۲/آذر/۱۳

افتتاح پنچمین واحد پرورش قارچ خوراکی در روستای زاویه سادات خلخال 16/9/93

افتتاح پنچمین واحد پرورش قارچ خوراکی در روستای زاویه سادات خلخال 16/9/93

تولید قارچ در لارستان 17/9/1393   

/ 42 نظر / 65 بازدید
نمایش نظرات قبلی
احمد

سلام مهندس یه جایی از مطالبتون به عنوانی به نام جدول مرحله بندی برخوردم. میشه این جدول رو توی سایت بذارید؟

ماهان

سلام لطفا طریقه قراردادن لوله های مسی رو در داخل کولر برای سردتر کردن هوای خروجی از کولر را توضیح بدید. مطلب در این مورد توی سایت هست ولی پیدا نکردم اگه میشه لینکش رو در جواب قرار بدید.

مجید

سلام مهندس و خسته نباشید من میخوام در یک با طول 10 و عرض 3 و ارتفاع 3 و با قفسه بندی در وسط سالن با عرض 160 و طول 8/5 مقدار 4500 کیلوگرم کمپوست قرار بدم. فاصله هر طبقه 70 سانتی متر میباد. از پس این مقدار کمپوست بر میآم؟

رضا

سلام.و تشکر از مطالب مفیدتان.در یک سالن در منطقه مازندران با عرض 6 و طول 20 که 4 طبقه می باشد در صورت پرورش نرمال تولید سالن بصورت حداقل و حداکثر چند کیلو خواهد بود.با سپاس

پریا شهنی درفولیان

سلام هزینه کمپوست بصورت بلوک های بسته بندی شده روبه من بفرمایید و من چون آشنا نیستم سوال می کنم ببخشید این بلوک ها رو چه جور باید استفاده کرد و آدرس رو چه گونه به شما بگویم ممنون از این راهنمایی شما و این که برای بازار فروش قارچ چه باید کرد کجا میشه اقدام کرد .

حمید

سلام قابلیت نگهداری سرامیک بیشتر یا پلاستیک؟اصلن تفاوتی بین این دو در نگهداری رطوبت وجود دارد؟

احسان

مهندس جان چرا با وجود رافلينگ باز هم قارچ ها خوشه اي در مياند؟

سعید

سلام باسرد شدن هوا دمای سالن به 12 رسیده فکر میکنم اندازه قارچها ثابت مونده و ظاهرا بزرگ نمیشن خراب شدن؟ یا با گرم کردن میشه رشدشونو بیشتر کرد؟ گرم کردن سالن فعلا مقدور نیست آقای مهندس چکار کنم به نظرتون ؟

علی

سلام.درمورد رافلینگ بیشتر توضیح دهید0 جایگزین رافلینگ هم وجود داره0اگه داره توضیح بدید0 ممنون

سعىد

سلام اگرسه روز ازفعال سازى پىامک گذشته باشه مىتوان شماره تلفنوعوض کرد؟